معماری و شهرسازی پایدار | youngarchitect

مرحله بعد فاز یک معماری که همان طراحی اولیه معماری می باشد که به طور مفصل در آیتم های بعدی بیان خواهیم کرد.پس از این مرحله میرسیم به مرحله فاز دو معماری و تهیه دیتیل ها و نقشه های اجرایی معماری می باشد. معماری سنتی که در گذشته در ایران استفاده می شده است، به نوعی نشانگر فرهنگ جامعه ی حاکم بر آن زمان است. معماری سنتی نوعی از معماری است که که در هر ناحیه یا منطقه ای مختص خود است. خصوصیات معماری سنتی معمولا بر اساس فرهنگ و طرح های سنتی رایج در آن منطقه و مصالح مورد استفاده در آن شکل می گیرد. معماری سنتی که در حال حاضر استفاده شده و توسط سازندگان و معماران اجرا می شود، مشتمل بر وفاداری به حفظ پیوند بین سبک های معماری قدیمی و استفاده ی مجدد از مصالح جدید یا طراحی ساختمان ها است به گونه ای که با ساخت کلی سنتی سازگار بماند. به این ترتیب احساس پیوند معماری سنتی قدیمی با سبک معماری مدرن حفظ می شود و نوع معماری سنتی جلوه می کند.

طراحی معماری خود را از زاویۀ دیگر در نظر بگیرید.

احتمالا نمونه‌هایی از آن را در طراحی ساختمان های مدرن با اجزای ساختمانی مربعی و مستطیلی ساده، اما چشم‌نواز دیده باشید. جهت آشنایی با چگونگی طراحی فضا در معماری مینیمالیستی توجه به اصول معماری مینیمالیستی ضروری است. تحقق فضای داخلی یک بنا با یکپارچه سازی جنبه معماری با طراحی فضای ساخته شده و مفهوم سازی را معماری داخلی می‌گویند. در واقع معماری داخلی با توجه به ویژگی های هنری، شامل جنبه‌های فنی و جنبه های معماری فضای داخلی است که جنبه‌های فنی شامل تهویه، متریال، لوله‌کشی و غیره می‌شود. در یک نگاه تاریخی می‌شود گفت عمل‌کرد -با تعاریف مدرنیست‌ها- اثر کمی بر ریخت‌شناسی معماری داشته‌است. ساختمان‌ها را می‌توان با توجه به عملکردشان به ساختمان‌های مذهبی، حکومتی، اقامتی، تولیدی، آموزشی، تفریحی و غیرو رده‌بندی کرد؛ ولی نمی‌توان به آسانی پذیرفت که شکل یک ساختمان بر اثر عمل‌کرد آن ساخته می‌شود.

ویژگیهای معماری سنتی

ویژگی غیرقابل‌انمجله خبری معماری جوان آثار معماری و بناهایی مانند خانه، مسجد، مدرسه، کاروان‌سرا و حمام، خصوصیت درون‌گرایانه آن‌ها است؛ شاخصه‌ای که ریشه‌ای عمیق در مبانی و اصول اجتماعی- فلسفی ایرانی دارد. درون‌گرایی و حفظ حریم خصوصی در معماری برای رسیدن به اصل خویش و یافتن آرامش در درون است. به‌طور کلی و بر اساس تفکر شرقی، در سرزمین‌های اسلامی جوهر فضا در باطن متجلی می‌شود و حیاط درونی، به وجود آورنده این اصل است. اما در رشته معماری، بیش تر به جنبه های زیبایی شناختی فضا پردازد و توجه اصلی بر ایجاد یک محیط با بهترین هندسه ممکن است . گرایشی است که به بحث در مورد طراحی شهرک‌ها و فضاهای شهری می‌پردازد و به‌طورکلی مبحث شهرسازی را مقصد قرار می‌دهد.

http://azindekor.irاگر به طور مستمر با میخ ها سر و کار دارید، احتمالا به یک میخ کوب نیاز خواهید داشت. هرس کاری یک مهارت باغبانی است که شامل حذف بخش های خاصی از گیاه مانند شاخه ها، جوانه ها یا ریشه ها، بافت های آسیب … ممکن است در نگاه اول، حفظ نظم و ترتیب در یک کارگاه فعال و حرفه ای کار دشواری به نظر برسد ولی غیر ممکن نیست. اگر قصد دارید به صورت تفریحی کار با چوب را شروع کنید و پروژه های کوچک نجاری برای خودتان داشته باشید این مطلب مناسب شما … گرمای بیش از حد، نور شدید و پاشش حین جوشکاری دلایل خوبی برای ترسیدن بیشتر افراد هستند.

معماری چیست؟

به همین جهت شناخت نحوه عملکرد و نکته های مهم استفاده … احتمالاً تا کنون کلمه ارگونومی را در هنگام خرید بسیاری از تجهیزات از میز و صندلی گرفته تا ابزارآلات دستی و برقی شنیده باشید. مقدمه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی و نیز تخصصی تر شدن مشاغل، به ابزارآلات گوناگون و پیشرفته تری نیاز می باشد. مقدمه اگر از کاربرانی هستید که در حرفه خود به دریلی برای سوراخ کردن مواد بسیار سخت نیاز دارید، یک دریل ساده ممکن است از پس …

  • سشوار صنعتی یک ابزار صنعتی بسیار پرکاربرد و پرمصرف در صنایع مختلف است.
  • برای همین معماران ایرانی تا جای ممکن از امکانات محلی بهره‌ می‌گرفتند.
  • این اهداف و سیاست‌ها توسط فرهنگ یا حتی خود شخص سازنده تعریف می‌شود و در حوزهٔ کاری معمار (و نه مهندس) قرار دارد.
  • جوشکاری کار پیچیده‌ای است که انجام آن نیاز به تخصص و آموزش‌های حرفه‌ای دارد.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار